We zijn klaar voor de lente! Met een reeks aan mooie nieuwe innovaties spelen we in op de wens van uw klant en de huidige trends. Amstel 0.0% Radler, Amstel Radler Grapefruit en Jillz Orange zijn verfrissende dranken die een vernieuwde wending zullen geven aan uw assortiment. Deze producten zijn leverbaar vanaf week 10 en zijn online, via uw telesales agent of uw accountmanager te bestellen.

Amstel 0.0% Radler & Amstel Radler Grapefruit

Amstel Radler is een zeer verfrissende mix van Amstel Bier, sprankelend water en natuurlijk vruchtensap en bevat geen kunstmatige toevoegingen. Hierdoor is Amstel Radler dubbel verfrissend. Naast Amstel Radler is er nu ook Amstel 0.0% Radler en Amstel Radler Grapefruit.

De nieuwe varianten spelen in op het grote succes van Amstel Radler Citroen. Het Lage alcoholpercentage (2% of 0.0%) en verfrissende smaak zorgen voor goede doordrinkbaarheid. Daarbij trekken de beide innovaties nieuwe consumenten en creëren nieuwe gebruiksmomenten.


Jillz Orange

Jillz Orange is de nieuwste smaakvariant van Jillz, het is erg verfrissend met een volwassen smaak en uitstraling. Daarnaast spreekt het een vrouwelijke doelgroep aan die doorgaans geen bier drinkt. Om Jillz extra onder de aandacht te brengen wordt Jillz ondersteund door uitgebreide reclamecampagnes en activatie op festivals. De smaak van Jillz Orange is toegankelijk en zorgt voor een goede doordrinkbaarheid wat leidt tot een hoge bestelfrequentie. Bestel het nu en overtuig uzelf.