Is één van de onderstaande feestdagen normaliter uw gebruikelijke leverdag?

Dan gaan onze medewerkers van de afdelingen Telesales en Tankbier transport u benaderen voor een alternatieve leverdag. Tevens kunt u in de weken voorafgaand aan de feestdagen een extra bestelling opgeven.

Woensdag 27 april 2016 - Koningsdag

Donderdag 5 mei 2016 - Hemelvaartsdag

Maandag 16 mei 2016 - 2de Pinksterdag

Als één van bovenstaande dagen normaliter een dag is dat u telefonisch bestelt, dan zullen wij in overleg met u een andere belafspraak maken.

Spoedbestelling buiten kantooruren

Voor een spoedbestelling buiten kantooruren (na 17:00 uur en voor 09:00 uur) belt u uw vaste vertrouwde nummer. Toets 1 voor een spoedbestelling; u wordt dan doorverbonden naar het callcenter. Vermeldt daar duidelijk uw bedrijfsnaam, klantnummer, woonplaats en de verwachte afleverdag.

Online uw bestelling doorgeven

Daarnaast is het ook mogelijk om een bestelling te plaatsen via internet; www.heinekengroothandel.nl/bestellen. Vraag hiervoor tijdig een internet account aan, dit kan via onze website of via de afdeling Telesales.

Tankbier

De afdeling voor uw Tankbier kunt u bereiken via 088 - 4343 143. Online een Tankbier bestelling plaatsen voor levering tijdens deze feestdagen is niet mogelijk. Neemt u hiervoor tijdig telefonisch contact met ons op, we bespreken graag de mogelijkheden met u.

Wij wensen u prettige feestdagen toe!

HEINEKEN Groothandel