Wat zeggen uw collega's?

Charlemagne, Maastricht (Simon Schimmel)
“Vooral tijdens de borreltijd, wanneer men binnenkomt voor een goed gesprek met vrienden, kiezen mijn gasten vaak voor een Affligem. Het publiek in Charlemagne is gevarieerd, maar het merk Affligem valt bij iedereen goed in de smaak. De hoge marge maakt hem bovendien aantrekkelijk om in je assortiment op te nemen!”

Usine, Eindhoven (Mathieu Faasen)
“Affligem is een smaakvol biermerk waar veel vraag naar is binnen onze zaak. Het loopt erg goed en wordt dan ook veel verkocht. Het sluit perfect aan op onze doelgroep en het is zeker een mooie aanvulling op ons assortiment. Al met al is het een mooi bier!”

Kade 4, Rotterdam (Hans Meijer)
“We merken dat de omzet verschuift van pils naar speciaalbier. Affligem Blond loopt goed op de tap. Sinds we zijn overgegaan naar Affligem Blond op tap is het volume meer dan verdubbeld.”

Winkel van Sinkel, Utrecht (Dirk Velthuizen)
“Vooral in het weekend of in de namiddag trekt Affligem veel gasten naar mijn horecazaak. We hebben bij de Winkel van Sinkel een gevarieerd publiek en Affligem past daar goed bij.”

 

Affligem & Eten

Bier en eten wordt steeds vaker creatief toegepast in de horeca. De smaken en beleving vullen elkaar geweldig aan. Affligem speelt hierin met volle smaken, rijke aroma’s en zachte texturen de perfecte rol. De drie varianten zijn met tal van gerechten te combineren, waarmee u uw gasten kunt verrassen.

Ontdek 4 heerlijke gerechten in combinatie met Affligem:

 

Ritual Serve

gerechten v4