Duurzame relatie

In de relatie met uw Groothandel zijn vertrouwen en een langetermijnsamenwerking nodig om gezamenlijk echt succesvol te zijn.

Bij HEINEKEN Groothandel gaan wij graag met u een langetermijnsamenwerking aan. Wij streven altijd naar een perfecte op maat gemaakte deal waarbij we samen met u zoveel mogelijk handel willen genereren. Niet alleen investeert uw accountmanager graag in deze relatie met u, we beperken ook de impact van onze producten en diensten op het milieu en zetten ons in voor verantwoord alcoholgebruik.

Onze duurzaamheidsstrategie 'Brewing a Better World' focust zich op duurzaamheid door de hele keten heen, van gewas tot glas. We richten ons met ons duurzaamheidsbeleid op zes gebieden: Watergebruik, CO2-uitstoot, Verantwoord Alcoholgebruik, Duurzame Inkoop, Maatschappelijke Betrokkenheid en Veiligheid & Gezondheid.

Enkele voorbeelden van onze duurzaamheidsstrategie: HEINEKEN heeft in Rotterdam en Amsterdam elektrische vrachtwagens in gebruik genomen voor de Horeca distributie. Wieckse wordt geheel gebrouwen op zonne-energie en HEINEKEN stimuleert verantwoorde alcoholconsumptie in de 'Dance More, Drink Slow' campagne met ambassadeur Armin van Buuren.

Logistieke diensten

Uw order wordt zo spoedig mogelijk afgehandeld en klaar gezet voor transport.

Logistiek_desktop
Logistiek_mobile
Logistieke diensten

Telesales

Via de afdeling Telesales heeft u gemakkelijk toegang tot onze service- en dienstverlening.

Petra_small_desktop
Petra_small_mobile
Telesales

Online Bestellen

Via heinekengroothandel.nl/bestellen kunt u 24/7 online bestellen.

OnlineBestellen-hgh-2501
OnlineBestellen-hgh-213-210
Online Bestellen