Genieten in december met HEINEKEN Groothandel

De Geniet@Glashelder special staat volledig in het teken van de gezellige decembermaand. Bruisend, tintelend en sprankelend: bubbels hebben altijd iets feestelijks. December is dus de maand bij uitstek om uw gasten te laten genieten van een heerlijke prosecco, cava of champagne. Buiten is het donker; een perfect moment om binnen een heerlijk donker bier te schenken, zoals Affligem Dubbel.

Binnenkort verwacht: Brand Porter

Een ambachtelijk donker speciaalbier, mild geroosterd, met een lichte karamelsmaak en een zacht bittertje: met deze combinatie wonnen biervrienden Dennis en Niels uit Enschede de Brand Brouwwedstrijd 2016. Onder de naam Brand Porter is hun recept inmiddels in productie genomen, waarmee Brand er een nieuwe, bijzondere biercategorie bij heeft. Porters komen van oorsprong uit Engeland en danken hun naam aan de vracht sjouwende arbeiders bij wie dit zeer donkere bier heel geliefd was. Brand Porter wordt binnenkort geleverd aan de Nederlandse horeca.

Doorwarmen met DOW’s Hot Port

Koude oren, verkleumde handen: dan is een warme (alcoholische) drank ideaal om lekker op te warmen. In Nederland zijn glühwein en warme chocolademelk favoriet, maar een nieuw, hip alternatief is DOW’s Hot Port. Het recept is simpel: verwarm een half glas water samen met de honing en de port en voeg als laatste kruidnagel en citroen toe. Het resultaat is een fruitige, zoete en kruidige drank waarvan uw gasten heerlijk gaan gloeien.

Special-Homepage-Visual-december