HEINEKEN Groothandel & The Coffee Connection

The Coffee Connection is de warmedrankenport­folio van HEINEKEN Groothandel en heeft meerdere koffiemerken voor iedere horecaonderneming en voor ieder budget. Alle gemakken van HEINEKEN Groothandel in combina­tie met de koffiespecialisten van The Coffee Connection.

Koffie als lifestyle

Op social media worden ze veelvuldig ge­deeld, koffiefoto’s. Kunstzinnige figuurtjes op de cappuccino, de verschillende laagjes in het glas van een latte macchiato, het zijn populaire foto­objecten. Koffie drinken is tegenwoordig onderdeel van een hippe lifestyle. Fanatieke koffieleuten delen dan ook graag hun bijzondere koffie­momenten met de rest van de wereld. Koffie is een statussymbool en dat zal dit jaar alleen maar sterker worden.
(BRON: SOUTHANDPEPPER.COM, 2016)­

Holland Heineken House

Ook tijdens de Olympische Spelen in Rio de Janeiro was het Holland Heineken House, oftewel het HHH, weer het epicentrum van de Nederlandse medaille­successen. Liefst twee jaar aan voorbereidingen gingen eraan vooraf. Het was alweer voor de dertiende keer dat HEINEKEN samen met NOC*NSF het national house realiseerde. Naast een restaurant, club en zwembad was er ook een coffeebar. Hier werden de koffies bereid met de bonen van het Belgische merk Vascobelo.

Koffie-Homepage-Visual