HEINEKEN Horeca Services (HHS) is dé service afdeling van HEINEKEN Horeca en HEINEKEN Groothandel, en bestaat uit de volgende afdelingen: 

  • Horeca Technische Dienst (HTD) 
  • Horeca Tap Service (HTS) 
  • Evenementen Service 
  • Tankbier Transport 
  • Beheer Horeca Panden (BHP) 

De Horeca Technische Dienst (HTD) is de technische specialist van Heineken in de Horecamarkt. Zij adviseren u om tot de juiste tapinstallatie te komen. Onze monteurs regelen de plaatsing en het onderhoud van uw (tap)installatie en verhelpen eventuele storingen.
Storingen kunt u 24 uur per dag melden bij ons Callcenter. Tijdens kantooruren proberen zij eerst telefonisch het probleem met u op te lossen. Mocht dit niet lukken dan komt een monteur de storing verhelpen. 

De Horeca Tap Service (HTS) waarborgt de kwaliteit van uw tapinstallatie. Vierwekelijks komt de monteur, tegen betaling, uw installatie reinigen. De reinigingen worden, in samenspraak met u uitgevoerd, op werkdagen tussen 06.00 en 17.00 uur. Gelijktijdig met het reinigen voeren zij ook klein technisch onderhoud uit. De materialen voor dit klein technisch onderhoud zijn inbegrepen in deze service.  

De Evenementen Service is uw partner voor evenementen van klein tot groot. Rekening houdend met de grootte van het evenement kunnen zij alles verzorgen: van de tapinstallaties tot de aankleding van de ruimte waarin uw feest plaats vindt, van de dranken tot het personeel achter de tap. Kortom de gehele infrastructuur van uw evenement kunnen zij u uit handen nemen. 

Tankbier Transport is de afdeling van HHS die ervoor zorgt dat u nooit met lege tankbiertanks zit. Zij stemmen met u af hoeveel Heineken - Amstel - Brand bier u nodig heeft en regelen de levering van het bier. 

Beheer Horeca Panden (BHP) is de vastgoedafdeling van Heineken Horeca Services die zich bezig houdt met het technisch/bouwkundig beheer van alle huur en eigen horecapanden van de brouwerij. Bij deze afdeling kunt u terecht met al uw vragen en meldingen over onderhoud wanneer u een horecapand huurt van Heineken/Brand brouwerij. 

Verlichte buitenreclames van Heineken, Amstel en Brand wordt eveneens door HEINEKEN Horeca Services verzorgd. 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met uw Account Manager of via telefoonnummer 088-43 43 143.

HEINEKEN Horeca Services

Algemeen Nummer: 088 43 43 143