Bent u partner van HEINEKEN of wilt u dat worden en bent u geïnteresseerd om eigenaar te worden van uw tapbier installatie? Dan biedt HEINEKEN Horeca Services B.V. u desgewenst de mogelijkheid om de tapinstallatie die wij bij u plaatsen of geplaatst hebben van ons over te nemen.

Voor geldende materiaalprijzen verwijst HEINEKEN naar de door de ‘Nederlandse Brouwers’ opgestelde Brutocataloguslijst. De link vindt u hier. Deze prijzen zijn materiaalprijzen excl. BTW en plaatsingskosten. Maakt u als partner van HEINEKEN al langer gebruik van dezelfde installatie? Dan hanteren wij een afschrijvingsprincipe op de verkoopwaarde van onze materialen. De verkoopwaarde van onze materialen daalt namelijk met 10% per jaar tot een restwaarde van 30%. Voor tankbiermaterialen geldt een vergelijkbaar principe van 8% afschrijving per jaar tot een restwaarde van 20%.

De verkoopwaarde van uw installatie is dus gebaseerd op:

  • de materialen die verwerkt zijn in de installatie
  • het aantal jaren dat uw partner bent en gebruikt maakt van deze installatie
  • de plaatsingskosten (in de vorm van arbeidskosten van onze monteur)

Heeft u interesse om te kopen? Neem contact op met uw accountmanager. Wij komen graag langs om voor u een verkoopofferte op te stellen. Voor het opstellen van deze verkoopofferte vragen wij een bijdrage van € 99,-. Wanneer u besluit gebruik te maken van de aangeboden offerte zullen we deze bijdrage uiteraard direct retourneren.

Heeft u uw eigen installatie overgenomen en wilt u gebruik blijven maken van de vertrouwde service van HEINEKEN Horeca Services B.V.? Natuurlijk kan dat; uw accountmanager informeert u graag over de mogelijkheden en onze service abonnementen.

Onze zuilen worden niet ter verkoop aangeboden en blijven daarom eigendom van HEINEKEN.
Flessenkoelingen zijn geen onderdeel van de tapinstallatie en zullen niet in de offerte opgenomen worden.Overname tapbierinstallatie

Horeca city 1 300x200

Logo horeca city 300x204

Horeca city 2 300x200