Brand wordt sinds 1340 gebrouwen in de oudste brouwerij van Nederland in Wijlre. Door de eeuwen heen hebben we door puur vakmanschap het brouwen van smaakvolle bieren tot een kunst verheven.


Brand staat voor genieten van kwaliteit. De krachtige frisse smaak vloeit voort uit de extra hop toevoeging. Op onze brouwerij in Wijlre zeggen we ‘Meer hop, meer smaak.’ Juist die extra hop geeft Brand Premium Pilsener zijn intense, krachtige smaak. Het assortiment van Brand bestaat uit krachtig smaakvolle pilseners en karaktervolle speciaalbieren. Hierbij gebruiken we uitsluitend bijzondere hopsoorten, de beste gerst en zuiver mineraalwater uit eigen bron. Maak kennis met bijna zevenhonderd jaar vakmanschap.


Naast Brand Premium Pilsener brouwen we het hele jaar door het verfrissende tarwebier Brand Weizen, het moutige amberbier Brand Imperator en het hoppige Brand UP. Ook kun je door het jaar heen genieten van onze seizoensbieren: Brand Lentebock in het voorjaar, Brand Dubbelbock in het najaar en Brand Sylvester in de winter. Voor ieder moment wat wils.


Brand Zwaar Blond is gebrouwen naar het recept van hobbybrouwer Jacques Bertens, die met zijn Zwaar Blond de Brand Bierbrouwwedstrijd 2013 won.

Brand_940x325px v2