BIER- EN CIDERKAART


De meeste gasten weten bij binnenkomst niet wat ze willen drinken. De bier- & ciderkaart is dé manier om uw assortiment bieren en ciders kenbaar te maken aan uw gasten. De kaart draagt bij aan actieve verkoop en vergroot de zichtbaarheid.

VOLUMESTIJGING SPECIAALBIER

Er is steeds meer vraag naar (speciaal)bier. Uw assortiment kunt u daarom het beste door middel van een bier- & ciderkaart bij uw gasten onder de aandacht brengen. De juiste en professionele presentatie van uw pilseners, speciaalbieren, ciders en laag- en non-alcoholische dranken leidt tot een gemiddelde volumestijging van 13% op speciaalbieren.

Onze bier- & ciderkaarten zijn ingedeeld op smaaksegment. De indeling op basis van smaaksegmenten maakt het voor de minder ervaren liefhebber makkelijker om een keuze te maken. Daarnaast zullen uw gasten worden gestimuleerd om iets nieuws te proberen in een smaaksegment waar al een voorkeur voor bestaat. Het ulitieme doel is dat uw gasten gaan experimenteren en dus vaker terugkomen.

Voor meer informatie of voor het aanvragen van een bier- & ciderkaart, kunt u contact opnemen met uw HEINEKEN accountmanager.

ONZE SERVICES

Uw omzet en rendement verhogen? HEINEKEN ondersteunt u hierin met verschillende programma's.

HEINEKEN Services
HEINEKEN Services
MEER INFORMATIE

VOLLEDIG ASSORTIMENT

Wij adviseren je graag over het beste assortiment in elke categorie.

Assortiment Low- en Non-Alcoholisch
Assortiment Low- en Non-Alcoholisch
HET VOLLEDIGE ASSORTIMENT

KLANTENSERVICE

Neem gerust contact op. Onze medewerkers van Customer Care staan voor u klaar.

MEER INFORMATIE

KLANT WORDEN

Bent u geïnteresseerd in HEINEKEN als uw horecaleverancier? Wij komen graag met u in contact.

Klant worden
Klant worden
MEER INFORMATIE