SAMEN STAAN WE SCHOUDER AAN SCHOUDER

Op deze pagina vind je de meest actuele antwoorden op vragen die we vanuit horeca-ondernemers ontvangen met betrekking op het coronavirus (COVID-19). Verder lees je ook meer over de stappen die we samen nemen, advies bij het opstarten van jouw zaak en mogelijkheden m.b.t. thuisbezorging. Kort samengevat: op deze pagina vind je alles terug wat wij vanuit HEINEKEN voor jou kunnen betekenen in deze bizarre tijd.

Heb je vragen?

Wij zijn telefonisch bereikbaar op 088-4343143 en per mail via customercare@heineken.com.

VEELGESTELDE VRAGEN

De meest actuele antwoorden op vragen die we vanuit horeca-ondernemers ontvangen met betrekking op het coronavirus staan hier op een rijtje.

Corona - Veelgestelde-vragen
Corona - Veelgestelde-vragen
VEELGESTELDE VRAGEN

GENOMEN STAPPEN

Sinds de sluiting van de horeca hebben we samen verschillende stappen ondernomen om jou als horeca- ondernemer zo goed mogelijk te ondersteunen.

Corona - De-stappen
Corona - De-stappen
BEKIJK DE STAPPEN

OPSTART HORECA

Om jou als horeca-ondernemer zo goed mogelijk te ondersteunen in de opstartfase is er een online brochure ontwikkeld met relevante onderwerpen.

Corona - Opstart-horeca
Corona - Opstart-horeca
BEKIJK HET ADVIES

BEZORGEN

We merken dat we veel vragen over krijgen over thuisbezorgen. Omdat we graag met je meedenken, hebben we alle relevante informatie verzameld en gebundeld op deze pagina

Corona - Bezorgen1
Corona - Bezorgen1
BEKIJK DE OPTIES