Het zijn en blijven uitzonderlijke tijden, niet in de laatste plaats voor jou als horeca-ondernemer. Het blijft belangrijk dat we in deze tijden schouder aan schouder blijven staan. Om je zo goed mogelijk te ondersteunen hebben we op deze pagina een overzicht gecreëerd wat wij vanuit HEINEKEN voor jou kunnen betekenen in deze tijd. Uiteraard zijn we ons ervan bewust dat de situatie van elke horeca-ondernemer verschillend is, daarom bekijken we graag samen met onze klanten per situatie wat de best passende oplossing is.DE 3 BELANGRIJKSTE VRAGEN EN ANTWOORDEN

1. Komt mijn accountmanager, de technische en/of adviseur nog langs?
Onze accountmanagers, technische dienst en adviseurs blijven jou bezoeken voor advies, zorgen dat de leidingen schoon blijven en verbouwingen doorgaan. Uiteraard gaan onze collega’s alleen aan de slag als zij gezond zijn, houden ze 1,5 meter afstand en schudden ze geen handen. Voorafgaand aan het bezoek nemen ze contact met je op om het bezoek af te stemmen. De optie van een videogesprek met onze accountmanagers en adviseurs is en blijft natuurlijk.

2. Leveren jullie en Sligro nog?
Zowel de Sligro chauffeurs als onze tankbierchauffeurs blijven bier & cider leveren. Vanzelfsprekend nemen zij ook de 1,5 meter maatregelen in acht bij levering. Mocht je vragen hebben over je bestelling of levering neem dan contact met team tankbier of het Sligro klantenteam.

3. Zijn jullie nog steeds telefonische en via de e-mail bereikbaar?
Uiteraard zijn al onze collega’s telefonisch en via mail, vanuit hun thuiswerk plek bereikbaar. Zijn er vragen, onzekerheden of onduidelijkheden? Lees dan de  veelgestelde vragen of neem direct contact op met jouw vaste aanspreekpunt. Uiteraard kun je ook bellen met ons Customer Care team op 088-4343143. Je kunt er op rekenen dat wij op dezelfde manier naast je blijven staan.

VEELGESTELDE VRAGEN

De meest actuele antwoorden op vragen die we vanuit horeca-ondernemers ontvangen met betrekking op het coronavirus staan hier op een rijtje.

Corona - Veelgestelde-vragen
Corona - Veelgestelde-vragen
VEELGESTELDE VRAGEN

1,5 METER ADVIES

Samen met eigen experts, klanten en verschillende brancheorganisaties hebben we een praktisch advies voor de horeca in de 1,5 meter samenleving opgesteld.

15 meter advies1
15 meter advies1
BEKIJK HET ADVIES

WINTERTERRAS ADVIES

Speciaal voor de horeca hebben we ook een winterterras advies opgesteld die vanaf 1 november geldt. Hopelijk helpt dit je bij het klaarzetten van je winterterras.

Winteradvies1
Winteradvies1
BEKIJK HET ADVIES

SPORTVERENIGINGEN

Ook voor onze sportverenigingen hebben we een winterterras advies opgesteld. Hopelijk leveren we zo een bijdrage aan het winterproof maken van jullie terras.

Sport terras 220x150
Sport terras 220x150
BEKIJK HET ADVIES