DUURZAAM ONDERNEMEN


HEINEKEN geeft om mensen en de aarde waarop wij wonen. Daarom is duurzaamheid terug te vinden in elke stap van onze keten. Met ons duurzaamheidsprogramma ‘Brewing a Better World’ zijn wij optimaal georganiseerd om waarde te creëren binnen ons bedrijf, voor de maatschappij en voor de planeet. Onze Brewing a Better World strategie richt zich op zes belangrijke pijlers waar wij het grootste verschil kunnen maken. 

MAAK UW BEDRIJF FUTURE PROOF

Dat waar u nu hard voor werkt, wilt u in de toekomst niet verloren laten gaan. Als ondernemer kijkt u daarom vooruit, op zoek naar slimme, duurzame manieren om uw bedrijf future proof te maken. Door verantwoord om te gaan met onder andere water, energie, afval en alcoholconsumptie, laat u als horecaondernemer zien dat u niet bang bent om te veranderen. Of zelfs voorop durft te lopen. Uw gasten zullen hierdoor op een positievere manier naar u kijken en over u praten. Bovendien bespaart u op uw dagelijkse kosten. Duurzaam ondernemen is dus niet alleen goed doen, maar ook slim zakendoen.

DUURZAAMHEID IN DE HORECA

Door duurzame innovaties toe te passen bespaart u op dagelijkse kosten. Heeft u al gedacht aan uw water, energie en afval?

Small-tout-Duurzaamheid-in-de-horeca-2
MEER INFORMATIE

DUURZAAMHEID IN DE BROUWERIJ

De groenste brouwer van Nederland worden, dat is ons doel en start al met de aankoop van onze gerst en hop.

Small-tout-Duurzaamheid-In-De-Brouwerij
Small-tout-Duurzaamheid-In-De-Brouwerij
MEER INFORMATIE

DUURZAAMHEID ONDERWEG

Bij een duurzaam gebrouwen biertje hoort natuurlijk ook groen transport! Wij zetten onder andere elektrische vrachtwagens in.

Small-tout-Duurzaamheid-Onderweg
Small-tout-Duurzaamheid-Onderweg
MEER INFORMATIE

DUURZAAMHEID INITIATIEVEN

In onze reis om de groenste brouwer van Nederland te worden werken we samen met andere organisaties aan duurzame initiatieven.

Small-tout-Heineken-Duurzaamheid-Initiatieven
MEER INFORMATIE