EVENEMENTEN


Bij de afdeling HEINEKEN Evenementen Service kunt u materialen inhuren om piekdrukte op te vangen. Of u nu een groot evenement heeft voor 10.000 bezoekers of dat u een lokale borrel op het terras organiseert, bij deze afdeling kunt u materialen inhuren die het mogelijk maken iedereen van heerlijk koud (tap)bier en andere dranken te voorzien.

ADVIES EN BEGELEIDING

Voor complexe evenementen is advies van een projectleider mogelijk. Samen komen we dan tot een optimale samenstelling van materialen om uw evenement tot een succes te maken. Bij technisch complexe evenementen is het mogelijk om technisch personeel in te huren voor het opbouwen, begeleiden en/of afbouwen van uw evenement. Mocht u van deze mogelijke diensten gebruik willen maken, neem dan contact op met uw accountmanager.

AANVRAGEN BRUIKLEEN

Voor het indienen van een aanvraag van tijdelijke bruikleen materialen kunt u contact opnemen met de afdeling Customer Care. Vanuit de beleverende regiopartner wordt een opdrachtbevestiging opgesteld. Bij de opdrachtbevestiging ontvangt u de bijbehorende kosten.

CONTACT OPNEMEN

STORING

Ondanks zorgvuldige controles kan het voorkomen dat er zich een technische storing voordoet. Deze zijn veelal telefonisch op te lossen. Raadpleeg daar uw lokale partner voor die de materialen bij u heeft afgeleverd. Deze kunt u te allen tijde bereiken op het telefoonnummer wat op het betreffende materiaal staat.

EVENEMENTENASSORTIMENT

De kern van het assortiment bestaat uit mobiele barren met tapkranen, uitgiftebuffetten en koelkasten. Deze zijn in diverse merkuitstralingen beschikbaar. Ook zijn er diverse barren beschikbaar die in overleg kunnen worden ingezet.

TAPTECHNIEK

HEINEKEN taptechniek adviseert u graag over het systeem dat het best bij uw zaak past.

MEER INFORMATIE

STORINGEN

Vind hier informatie over verschillende storingen.

Small-tout-Heineken-Storing-Evenementen
Small-tout-Heineken-Storing-Evenementen
MEER INFORMATIE

KLANTENSERVICE

Neem gerust contact op. Onze medewerkers van Customer Care staan voor u klaar.

MEER INFORMATIE

KLANT WORDEN

Bent u geïnteresseerd in HEINEKEN als uw horecaleverancier? Wij komen graag met u in contact.

Klant worden
Klant worden
MEER INFORMATIE