GOED GETAPT PROGRAMMA


HEINEKEN heeft kwaliteit hoog in het vandaal staan, daarom hebben we 12 jaar geleden het Goed Getapt programma in de horeca geïntroduceerd. Een groot succes, want inmiddels is Goed Getapt uitgegroeid tot het grootste kwaliteitsprogramma van de Europese horeca. Het resultaat? Tevreden gasten en gemiddeld 5% meer afzet van tapbier. Meld u direct aan bij uw accountmanager om te profiteren van de voordelen.

DE 3 ONDERDELEN VAN GOED GETAPT

Goed Getapt pils, maar ook het op de juiste manier serveren en behandelen van speciaalbier, cider en alcoholvrij bier betaalt zich uiteindelijk uit in tevreden gasten die vaker terugkomen. Het Goed Getapt programma bestaat daarom uit 3 onderdelen die daar aan bijdragen; Techniek, Trainen en Toetsen. Allen zeer belangrijk in het nastreven van uitstekende kwaliteit in de horeca.

CONTACTGEGEVENS GOED GETAPT

Wilt u meer informatie over een van de Goed Getapt onderdelen? Neem dan contact op via onderstaande contactgegevens:

Techniek:
E-mailadres: tso_hts@heineken.nl
Telefoonnummer: 088–43 43 143

Trainingen:
E-mailadres: goedgetapt@siebenheller.nl
Telefoonnummer: 024–32 44 763

Toetsen:
E-mailadres: goedgetapt@mystery-review.nl
Telefoonnummer: 0294-45 75 50

ONZE SERVICES

U wilt graag uw omzet en rendement verhogen? HEINEKEN ondersteunt u hierin met verschillende kwalitatieve programma's. Waar wilt u zich op focussen? Bekijk alle mogelijkheden.

HEINEKEN Services
HEINEKEN Services
ONZE SERVICES

TECHNIEK

Een goed getapt glas bier begint met een goede tapinstallatie. HEINEKEN Horeca Services weet aan welke eisen uw tapinstallatie moet voldoen en voorziet u graag van advies!

HEINEKEN Goed Getapt Techniek
HEINEKEN Goed Getapt Techniek
CONTACT OPNEMEN

TRAINEN

Een training bij u in het bedrijf of deelnemen aan een training of workshop bij u in de buurt? Bekijk alle mogelijkheden en bevorder de kwaliteit in uw horecabedrijf!

HEINEKEN Goed Getapt Trainen
HEINEKEN Goed Getapt Trainen
BEKIJK TRAININGEN

TOETSEN

Check hoe u er écht voor staat door Goed Getapt mystery visits en ontvang naar aanleiding van het bezoek een kwaliteitsrapport. Bekijk alle mogelijkheden.

HEINEKEN Goed Getapt Toetsen
HEINEKEN Goed Getapt Toetsen
BEKIJK MYSTERY VISITS