MEER RENDEMENT UIT UW ZAAK


Bent u zich aan het oriënteren voor een nieuwe horecaleverancier, omdat u van plan bent een nieuwe zaak te gaan openen of omdat u wellicht wilt overstappen? Op deze pagina leest u meer over wat Heineken kan betekenen voor uw horecazaak, sportkantine, hotel of andere locatie waar onze margerijke en kwalitatief hoogstaande bier en cider producten geschonken kunnen worden. Haal ook meer rendement uit uw zaak en neem vrijblijvend contact met ons op.

EEN AANTAL VOORDELEN VOOR U OP EEN RIJ

Keuze uit een groot bier & cider assortiment
Margerijke en kwalitatief hoogstaande producten
24/7 gemakkelijk en snel online bestellen
Frequent persoonlijk contact
Een duurzame partner die met u meedenkt
Groot aanbod kwalitatieve service programma’s

PLAN AFSPRAAK

“Wij zijn al jaren een tevreden klant bij Heineken, omdat zij luisteren naar onze wensen en behoeftes. Van de klantenservice en monteurs tot aan de chauffeurs, ze staan altijd voor ons klaar en stellen zich flexibel op”

Thomas, bedrijfsleider De Brakke Grond

Amsterdam


ASSORTIMENT OP MAAT


Het assortiment dat u aanbiedt is mede bepalend voor het succes van uw onderneming. Consumenten gaan voor keuze en kwaliteit. Daarnaast is men steeds vaker op zoek naar nieuwe producten en willen ze graag verrast worden. Deze trends ziet u terug in ons brede en diepe assortiment, de vele A-merken en de exclusieve levering van Heineken, Amstel en Brand op fust.

Wij adviseren u graag over het beste assortiment in elke categorie. Van lokale exclusieve bieren tot aan onze pilsener en alcoholvrije assortiment. Neem contact met ons op, zodat een vertegenwoordiger u kan adviseren en laten proeven.

NEEM CONTACT OP


ONDERNEMEN MET HEINEKEN


Als ondernemer heeft u, in uw (horeca)bedrijf, dagelijks te maken met snel veranderende wensen van uw gasten. Hoe speelt u hierop in? Waar liggen voor u de grootste kansen? Bij Heineken ondersteunen wij u hierbij graag met onze markt- en productkennis, ons ruime assortiment, assortimentsadvies op maat en omzet- en kwaliteit verhogende programma's. Wij zijn een partner die met u meedenkt om het maximale uit uw bedrijf te halen. Dit doen we door nieuwe dranken te introduceren, deze door middel van professionele activaties bekend te maken en u te ondersteunen met betrouwbaar advies.


“Het contact met mijn vertegenwoordiger ervaar ik als zeer prettig. Hij weet mij altijd op de juiste momenten te adviseren over het bier assortiment van Heineken, waardoor ik mijn gasten kan blijven verrassen met zowel de bieren op tap als uit de fles.”

Morris, eigenaar Café Helmers

Amsterdam

Daarnaast biedt Heineken verschillende kwalitatieve programma’s aan met als doel uw omzet en rendement te verhogen. Zo ontwikkelen wij samen met u gepersonaliseerde bierkaarten, bieden wij u een helpende hand voor social media exposure en kunt u gebruik maken van onze eigen interieur designers. Daarnaast verhuren wij evenementen materialen, stellen wij POS materiaal beschikbaar en staat onze technische dienst altijd voor u klaar.

BIERKAART

Wij bieden u een helpende hand bij het ontwikkelen van een unieke bier & cider kaart. De kaart draagt bij aan actieve verkoop en vergroot de zichtbaarheid bij uw gasten.

HEINEKEN Bierkaart
HEINEKEN Bierkaart
MEER INFORMATIE

CONTENT MANAGER

Wij hebben speciaal voor u onze allerbeste social media content beschikbaar gesteld. Maak nu heel gemakkelijk en snel de mooiste social media content voor uw zaak.

HEINEKEN Social Content Manager
HEINEKEN Social Content Manager
MEER INFORMATIE

INTERIEUR DESIGN

Een aantrekkelijk interieur met een goede routing verhoogt uw omzet. De interieuradviseurs van Heineken kunnen u hierbij helpen en adviseren.

MEER INFORMATIE

POS MATERIAAL

Door gebruik te maken van onze beschikbare POS materialen in uw zaak vergroot u de zichtbaarheid van uw assortiment, wat bijdraagt aan actieve verkoop.

Assortiment Low- en Non-Alcoholisch
Assortiment Low- en Non-Alcoholisch
MEER INFORMATIE
BESPREEK DE MOGELIJKHEDEN

DUURZAAMHEID IN DE BROUWERIJ


De groenste brouwer van Nederland worden, dat is ons doel! Daarom is duurzaamheid bij Heineken in alle stappen van de keten terug te vinden. Dat start al met de aankoop van onze gerst en hop uit duurzame teelt. Vervolgens gebruiken wij hernieuwbare energie uit biomassa, zon, wind en water. Met deze elementen werken wij in Zoeterwoude, en alle andere brouwerijen, aan een klimaat neutrale brouwerij. Zo brouwen wij met veel passie, samen met al onze partners in de keten, een betere wereld.


DUURZAAM ONDERNEMEN


Dat waar u nu hard voor werkt, wilt u in de toekomst niet verloren laten gaan. Als ondernemer kijkt u daarom vooruit, op zoek naar slimme, duurzame manieren om uw bedrijf future proof te maken. Door verantwoord om te gaan met onder andere water, energie, afval en alcoholconsumptie, laat u als horecaondernemer zien dat u niet bang bent om te veranderen. Of zelfs voorop durft te lopen. Uw gasten zullen hierdoor op een positievere manier naar u kijken en over u praten. Bovendien bespaart u op uw dagelijkse kosten. Duurzaam ondernemen is dus niet alleen goed doen, maar ook slim zakendoen.

LAAT U ADVISEREN


NEEM CONTACT MET ONS OP

Mocht u interesse hebben om in contact te komen met onze klantenservice of een vertegenwoordiger bij u uit de buurt, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij streven ernaar om u binnen 1 werkdag terug te bellen.

Bent u een klant bij Heineken en heeft u een vraag? Klik dan hier.