TAPBIER RECHTSTREEKS UIT DE HEINEKEN BROUWERIJ


Verhoog uw bierverkopen en serveer uw gasten kwalitatief tapbier rechtstreeks uit de HEINEKEN brouwerij. Tapbier is nog altijd het populairst. En deze kleine krachtpatser tapt overal. BLADE is gemakkelijk in gebruik en het bier is direct goed op temperatuur. Laat uw gasten bier beleven zoals het hoort: vers van de tap.

BLADE: EEN GEBRUIKSVRIENDELIJKE TAPINSTALLATIE

Uit één fust van acht liter haalt u gemiddeld dertig glazen bier. BLADE is gebruikersvriendelijk: fusten verwisselen is eenvoudig en het apparaat is in een mum van tijd brandschoon. Een aangesloten fust is 30 dagen lang houdbaar. Onderhoud? Nauwelijks. Installatiekosten? Ook niet. BLADE is er klaar voor. Plug-and-play: stekker in het stopcontact en tappen maar!

COMPACTE TAP, GROTE VOORDELEN

BLADE past en tapt overal. Met afmetingen van slechts 30 x 50 cm is het compacte apparaat zeer geschikt voor kleinere cafés, restaurants en hotelbars. Heeft u al een tapsysteem en bent u nog op zoek naar extra bieren voor op de tap? Breid met BLADE dan uw bierassortiment uit!

NIEUW: HEINEKEN 0.0 VOOR BLADE

Fijn tijdens Dry January: alcoholvrij bier. Nu ook beschikbaar op BLADE. Bestel direct HEINEKEN 0.0 en verwen uw gasten met een verfrissende en fruitige smaak, gecombineerd met een zacht moutige body. Bestel ‘m direct!

NAAR BLADE SHOP

ONZE SERVICES

Uw omzet en rendement verhogen? HEINEKEN ondersteunt u hierin met verschillende programma's.

HEINEKEN Services
HEINEKEN Services
MEER INFORMATIE

BLADE SHOP

Meer informatie of een BLADE tapsysteem bestellen? Bezoek de BLADE shop.

NAAR BLADE SHOP

ONLINE BESTELLEN

Bent u klant bij HEINEKEN? Dan kunt u uw Blade fusten ook via onze bestelsite bestellen.

Online bestellen
Online bestellen
DIRECT INLOGGEN

KLANT WORDEN

Bent u geïnteresseerd in HEINEKEN als uw horecaleverancier? Wij komen graag met u in contact.

Klant worden
Klant worden
MEER INFORMATIE