BORRELEN MET BLOND BIER

De zomer is aantocht: we mogen weer borrelen met blond bier! Tijd voor een goede bier-spijscombinatie en de mogelijkheden zijn oneindig. Ga op zoek naar smaken die elkaar versterken, of juist contrasterend werken. Daarnaast is het slim om rekening te houden met de bereidingswijze van de borrelhapjes. Gepocheerd eten past bijvoorbeeld beter bij een lichter bier.

BLOND EN HARTIG

Over het algemeen zijn volle gerechten lekkerder met volle bieren en lichte gerechten lekkerder met lichte en doordrinkbare bieren. Een uitstekende combinatie is blond bier met hartige borrelhapjes. Hierdoor wordt de smaak van het bier versterkt. Denk aan heerlijke rundvleesbitterballen, pittige kazen, gerookte zalm en droge worst.

GENIET VAN DE BORREL MET AFFLIGEM

Vanaf april kunt u als HEINEKEN klant deelnemen aan de 'Geniet van de Borrel met Affligem'-activatie om uw gasten te inspireren. Laat ze een Affligem bestellen in combinatie met uw selectie aan welbekende borrelhappen. Het speciale 'Affligem - Geniet van de Borrel'-pakket bevat:

  • Affligem borrelprikkers
  • Poster
  • Tafelkaartje
  • Flyer
  • Boekenlegger voor in uw menu/borrelkaart

BORRELEN MET AFFLIGEM BLOND

Bent u op zoek naar heerlijke gerechten die perfect passen bij Affligem Blond? Kijk dan snel hier en laat u inspireren en verrassen. 

Daarnaast geeft onze biersommerlier Anouk Litjens samen met de chef van Sligro ZiN Inspiratielab Sietse Blummel advies over een aantal welbekende borrelhappen die perfect zijn in combinatie met Affligem Blond:

  • Affligem bitterbal
  • Paté met cranberry
  • Droge worst met roomkaas
  • Groene olijf met roomkaas
  • Pittige kaas

AFFLIGEM BLOND

Affligem Blond is een verfrissend blond bier met een lichte en frisse afdronk, een volle smaak en alcoholpercentage van 6,8 procent. Het heeft een prachtige goudgele kleur met een heerlijk en evenwichtig aroma dat doet denken aan vers brood, kruiden, citrus en een vleugje vanille.

NIEUW IN HET ASSORTIMENT: AFFLIGEM FRIS BLOND 4.6

Maak kennis met Affligem Fris Blond 4.6. Een nieuw blond bier met een alcoholpercentage van 4,6 procent. Het is een extra verfrissend bier en heeft de rijke smaak van een Belgisch adbijbier. Alleen verkrijgbaar op fust.

Breng Affligem Fris Blond 4.6 onder de aandacht bij uw gasten door zichtbaarheidsmaterialen. Bestel nu!

NIEUWS

Op deze pagina vindt u het laatste nieuws rondom ons assortiment, acties en andere actualiteiten.

NAAR NIEUWSOVERZICHT

ONS ASSORTIMENT

Ontdek de veelzijdigheid van ons ruime Bier & Cider assortiment.

Assortiment Low- en Non-Alcoholisch
Assortiment Low- en Non-Alcoholisch
MEER INFORMATIE

INLOGGEN

Heeft u al inloggegevens voor onze bestelsite? Log dan direct in en plaats online uw bestellingen.

Online bestellen
Online bestellen
DIRECT INLOGGEN

KLANTENSERVICE

Neem gerust contact op. Onze medewerkers van Customer Care staan voor u klaar.

MEER INFORMATIE