DE FAVORIETE RADLER VAN NEDERLAND


Amstel Radler is de favoriete Radler van Nederland. In de afgelopen drie jaar, groeide de Radler-categorie met 46 %. De mix van Amstel bier en citroen maakt Amstel Radler dubbel verfrissend en het lage alcoholpercentage maakt het bier goed doordrinkbaar.

Een grootschalige marketingcampagne zorgt ervoor dat Amstel Radler een brede bekendheid heeft bij uw gasten. Laat ze meegenieten van de favoriete Radler van Nederland.

IDEALE ZOMERDRANK

Geschikt voor elk moment en heerlijk verfrissend. Een uitstekend aanbod voor uw gasten die extra verfrissing zoeken op een warme zomerdag.

bergen

OORSPRONG VAN RADLER

Radler komt oorspronkelijk uit Beieren, een heuvelachtig gebied in Duitsland waar al jarenlang veel fietsers zich bevinden. In 1922 kwam een Beierse kroeg op het idee om dorstige fietsers te verblijden met bier dat is gemengd met citroenwater. Het resultaat: een verfrissende en dorstlessende Radler. Radler is dan ook afgeleid van het Duitse woord Fahrrad. wat fiets betekent.

racefiets

AMSTEL RADLER 2.0%

Amstel Radler 2.0% is de natuurlijke mix van Amstel bier en citroenwater. Met maar 2 procent alcohol perfect voor na het sporten of een andere inspanning: Koningsdag.

AMSTEL RADLER 0.0%

Amstel Radler 0.0% is de verfrissende mix van alcoholvrij Amstel bier en citroenwater. Fris, verantwoord en sprankelend. Geschikt voor elk moment!

citroen

NIEUWS

Op deze pagina vindt u het laatste nieuws rondom ons assortiment, acties en andere actualiteiten.

NAAR NIEUWSOVERZICHT

VOLLEDIG ASSORTIMENT

Wij adviseren je graag over het beste assortiment in elke categorie.

Assortiment Low- en Non-Alcoholisch
Assortiment Low- en Non-Alcoholisch
HET VOLLEDIGE ASSORTIMENT

INLOGGEN

Heeft u al inloggegevens voor onze bestelsite? Log dan direct in en plaats online uw bestellingen.

Online bestellen
Online bestellen
DIRECT INLOGGEN

KLANTENSERVICE

Neem gerust contact op. Onze medewerkers van Customer Care staan voor u klaar.

MEER INFORMATIE