HEERLIJK FRUITIG: KRIEKBIER


Voor zomerliefhebbers die van zoet houden, is kriekbier een aanrader. Een heerlijke dorstlesser die echt fruit bevat: krieken is het Vlaamse woord voor kersen. Tegenwoordig vindt u ook varianten met bijvoorbeeld frambozen, aardbeien, druiven of perzik. Serveer kriek in een mooi tulpglas. Laat uw gast het bier in één keer inschenken en rustig ronddraaien. Genieten!

GESCHIEDENIS KRIEKBIER

Kriek is een Belgische biersoort, op traditionele wijze gebrouwen op basis van lambiekbier. Het verhaal achter kriekbier begint met lambiek. Lambiek wordt bereid met gemoute gerst, ongemoute tarwe en veel oude hop, wat het bier een zure toets geeft. Om het lambiekbier minder zuur te maken werden krieken toegevoegd. Ziedaar het fruitige resultaat: kriekbier.

MORT SUBITE KRIEK LAMBIC

100% natuurlijke kriek! Mort Subite Kriek Lambic is een perfecte blend van zoetigheid, één jaar oude Lambic voor de frisheid en oude Lambic voor die typische lichtzure toets. Drinkt lekker door, zeker in de zon.

BIER & SPIJS

Een kriekbier is heerlijk als basis voor een sorbet, past goed bij gerechten met konijn en is zalig in combinatie met chocolade. Serveer een Mort Subite Lambic Kriek met een Schwarzwalder Kirsch of een smakelijke bonbon en verras uw gasten!

DIRECT BESTELLEN

NIEUWS

Op deze pagina vindt u het laatste nieuws rondom ons assortiment, acties en andere actualiteiten.

NAAR NIEUWSOVERZICHT

VOLLEDIG ASSORTIMENT

Wij adviseren je graag over het beste assortiment in elke categorie.

Assortiment Low- en Non-Alcoholisch
Assortiment Low- en Non-Alcoholisch
HET VOLLEDIGE ASSORTIMENT

INLOGGEN

Heeft u al inloggegevens voor onze bestelsite? Log dan direct in en plaats online uw bestellingen.

Online bestellen
Online bestellen
DIRECT INLOGGEN

KLANTENSERVICE

Neem gerust contact op. Onze medewerkers van Customer Care staan voor u klaar.

MEER INFORMATIE