HELP DE HORECA IS EEN GROOT SUCCES


Sinds de start van Help de Horeca zijn inmiddels ruim 54.792 waardebonnen ter waarde van maar liefst 2.574.000 miljoen euro aangeschaft door horecaliefhebbers in heel Nederland. Met dit bijzondere initiatief ondersteunt Koninklijke Horeca Nederland samen met horecapartners de Nederlandse horecaondernemers tijdens de coronacrisis. De waardebonnen helpen de ondernemers direct aan inkomsten, ook nu ze gesloten zijn of alleen voor afhaal en thuisbezorging operationeel zijn. Zodat iedereen straks weer kan genieten van mooie momenten in hun favoriete restaurant of café. Inmiddels hebben zo'n 7.750 zaken zich aangesloten bij Help de Horeca.

PARTNERS


HEINEKEN is enorm trots op de vele partners die dit mooie initiatief op allerlei manieren ondersteunen en waarbij de horecaondernemers tegemoet worden gekomen in deze onzekere tijden. Heineken, Vrumona, Van Duijnen installaties, Swinkels, Sligro, Sir Joe, Maxxium, KHNL, Grolsch, Gifty, Friesland Campina, Eijsink, Diageo, De Klok, CCE, Ad van Glove, ABI, Makro, Duvel Moorgat. De gehele lijst met aangesloten partners en deelnemende horecazaken zijn te vinden via www.helpdehoreca.nl.

GOED OM TE WETEN


Vanaf 1 juni kunnen consumenten hun waardebonnen verzilveren bij de horecazaken die weer (beperkt) gasten kunnen ontvangen. En tot en met 7 juli is het nog mogelijk om waardebonnen te verkopen voor jouw zaak via www.helpdehoreca.nl.

MELD JOUW ZAAK AAN

NIEUWS

Op deze pagina vindt u het laatste nieuws rondom ons assortiment, acties en andere actualiteiten.

NAAR NIEUWSOVERZICHT

VOLLEDIG ASSORTIMENT

Wij adviseren je graag over het beste assortiment in elke categorie.

Assortiment Low- en Non-Alcoholisch
Assortiment Low- en Non-Alcoholisch
HET VOLLEDIGE ASSORTIMENT

INLOGGEN

Heeft u al inloggegevens voor onze bestelsite? Log dan direct in en plaats online uw bestellingen.

Online bestellen
Online bestellen
DIRECT INLOGGEN

KLANTENSERVICE

Neem gerust contact op. Onze medewerkers van Customer Care staan voor u klaar.

MEER INFORMATIE