LAGER IS PERFECT ZOMERBIER


De term lager wordt gebruikt voor ondergistende bieren en is afgeleid van de Duitse term ‘lagern’, wat lageren betekent (beter bekend als rijpen). Vroeger moest ondergistend bier vrij lang liggen, waardoor lager ook wel belegen bier werd genoemd. Met de huidige technieken is dit niet meer nodig, al heeft ondergistend bier vaak wel een langere lagertijd dan bovengistend bier. Met een laag alcoholpercentage van rond de 5,0% is lager een perfect zomerbier!

BEKENDE LAGER

Pils is een ondergistend bier en daarmee de bekendste lager. Pils is altijd lager, maar lager is niet automatisch pils. Doordat pilsener geen sterke smaak heeft, is het aantrekkelijk voor een breed publiek. Vertrouwd, helder en dorstlessend. In geen enkel assortiment mag een kwalitatieve pilsener ontbreken!

SOL

Een frisse zomerpils dat zijn smaak dankt aan de Mexicaanse invloeden waar Sol is ontstaan. Het is heerlijk verfrissend bier en onder de zon uitgevonden. Een unieke dorstlesser met een lage bitterheid. Breng het ultieme zomergevoel naar uw gasten! Met Sol bedient u ze snel, want u heeft geen glazen of andere producten nodig. Ideaal voor de drukke zomer!

DIRECT BESTELLEN

NIEUWS

Op deze pagina vindt u het laatste nieuws rondom ons assortiment, acties en andere actualiteiten.

NAAR NIEUWSOVERZICHT

VOLLEDIG ASSORTIMENT

Wij adviseren je graag over het beste assortiment in elke categorie.

Assortiment Low- en Non-Alcoholisch
Assortiment Low- en Non-Alcoholisch
HET VOLLEDIGE ASSORTIMENT

INLOGGEN

Heeft u al inloggegevens voor onze bestelsite? Log dan direct in en plaats online uw bestellingen.

Online bestellen
Online bestellen
DIRECT INLOGGEN

KLANTENSERVICE

Neem gerust contact op. Onze medewerkers van Customer Care staan voor u klaar.

MEER INFORMATIE