MEXICAANSE BIEREN IN DE ZOMER


Hoe zomers wilt u het hebben? Met een Mexicaans bier is het leven nog nét even zonniger. Ga voor een frisse Sol: vernoemd naar de zon en heerlijk fris met een schijfje citroen. Of laat het feest beginnen met Desperados, altijd spannend door de smaak van tequila. Extra fijn: uw gasten drinken Mexicaanse bieren – zoals het hoort – uit de fles. Dat betekent tijdwinst (u hoeft niet te spoelen) en ruimtebesparing op de glazen!

LICHT EN ZONNIG: SOL

Licht, zacht en weinig hop. Sol is een allemansvriend op het terras en een typisch Mexicaans zomerdrankje. Opgericht vlak na de Mexicaanse vrijheidsstrijd tegen de Spaanse overheersing. Wie Sol drinkt, volgt liever zijn eigen pad. Schenkt u hem ook deze zomer?

DESPERADOS: DE ZOMER LONKT

Desperados is ’s werelds eerste bier met de spirit van tequila. Smaakt het lekkerst in de zon: tijdens een barbecue, op een festival, of op het strand. Het ultieme bier om elk feest naar the next level te tillen. Of dat feestje nou ’s middags al begint, of pas in de zwoele avonduren losbarst.

DESPERADOS ORIGINAL: VERTROUWD EN LEKKER

Desperados Original combineert de bittere smaak van bier met het zoete van tequila: een droomcombinatie waar iedereen direct wat losser in de heupen van wordt.

UPSPICEN: DESPERADOS GINGER

Ook heerlijk: Desperados Ginger. Een uniek recept van tequila getint bier, verfrissende limoen en pittige gember. Heerlijk voor op een hete zomerdag, zacht in de mond, fris in de afdronk en met een alcoholpercentage van 5.0.

DIRECT BESTELLEN

NIEUWS

Op deze pagina vindt u het laatste nieuws rondom ons assortiment, acties en andere actualiteiten.

NAAR NIEUWSOVERZICHT

VOLLEDIG ASSORTIMENT

Wij adviseren je graag over het beste assortiment in elke categorie.

Assortiment Low- en Non-Alcoholisch
Assortiment Low- en Non-Alcoholisch
HET VOLLEDIGE ASSORTIMENT

INLOGGEN

Heeft u al inloggegevens voor onze bestelsite? Log dan direct in en plaats online uw bestellingen.

Online bestellen
Online bestellen
DIRECT INLOGGEN

KLANTENSERVICE

Neem gerust contact op. Onze medewerkers van Customer Care staan voor u klaar.

MEER INFORMATIE