Nieuw HEINEKEN kantoor geopend in hartje Leiden


Afgelopen 3 augustus heeft het gloednieuwe kantoor van HEINEKEN Nederland in Leiden haar deuren geopend. Recht tegenover de hoofdingang van NS-station Leiden Centraal ligt de nieuwe werkplek van onze commerciële afdelingen.

Sinds 1975 is het hoofdkantoor van HEINEKEN Nederland gevestigd in Zoeterwoude. Daar brouwen we - in de grootste brouwerij van Europa - al 45 jaar onze mooie bieren. Onze brouwerij en Supply medewerkers blijven in Zoeterwoude. Onze commerciële afdelingen, zoals marketing, retail en horeca, zijn nu verhuisd van Zoeterwoude naar Lorentz in het hartje van Leiden.


Daarnaast is en blijft een groot deel van onze medewerkers in het land actief. Zij staan in contact met onze klanten en consumenten. Inmiddels zitten we al ruim twee weken in ons nieuwe kantoor. Wij zijn hier erg blij mee en we zijn trots dat wij mogen werken in het hart van deze bruisende stad.


Het nieuwe HEINEKEN kantoor is gelegen in het Lorentzgebouw in Leiden. Dit gebouw is vernoemd naar Hendrik Lorentz, voormalig hoogleraar Natuurkunde aan de Universiteit Leiden. In het kantoor zijn naast flexplekken ook ruimtes voor zowel fysieke als online meetings. In deze ruimtes kan gebruik worden gemaakt van de nieuwste communicatietechniek die videobellen vergemakkelijkt.


HEINEKEN Brewpub midden in de stad

Direct naast het kantoor, in hetzelfde pand, wordt gewerkt aan een HEINEKEN Brewpub. Dit is een horecazaak met brouwketels waar bierliefhebbers midden in de stad nieuwe en bestaande bieren kunnen komen proeven.


HEINEKEN Nederland verwacht de Brewpub in 2021 te kunnen openen. Voor een kijkje in ons kantoor zul je nog even moeten wachten. Wij houden ons strikt aan de COVID-19 maatregelen. Zodra het kan ben je natuurlijk van harte welkom. Dan proosten wij graag met jou met een ijskoud 0.0 biertje op onze samenwerking.

NIEUWS

Op deze pagina vindt u het laatste nieuws rondom ons assortiment, acties en andere actualiteiten.

NAAR NIEUWSOVERZICHT

VOLLEDIG ASSORTIMENT

Wij adviseren je graag over het beste assortiment in elke categorie.

Assortiment Low- en Non-Alcoholisch
Assortiment Low- en Non-Alcoholisch
HET VOLLEDIGE ASSORTIMENT

INLOGGEN

Heeft u al inloggegevens voor onze bestelsite? Log dan direct in en plaats online uw bestellingen.

Online bestellen
Online bestellen
DIRECT INLOGGEN

KLANTENSERVICE

Neem gerust contact op. Onze medewerkers van Customer Care staan voor u klaar.

MEER INFORMATIE