PROEF DE ZOMER MET WEIZEN


Weizenbier is perfect voor in de zomer: heerlijk fruitig en fris! De klassieke en meest populaire weizensoort is de hefeweizen. Hefeweizen is ongefilterd blond bier en hierin is een deel van de gist (hefe) in de fles achtergebleven. Dit zorgt voor een heerlijk troebel bier met veel smaak. Perfect voor op een zonnige zomerdag!.

WAT IS WEIZEN?

Weizenbier komt uit Duitsland en bestaat voor minstens 50 procent uit tarwe. De overige ingrediënten zijn gist, hop en water. Verder niets anders. Hierdoor is weizen fris, zoetzurig en volmondig van smaak. Qua kleur is weizenbier bleekgeel tot blond en heeft het een extra volle schuimkraag. Het alcoholpercentage varieert tussen de 4,3 en 5,6 procent en de juiste serveertemperatuur is tussen de 4 en 6 graden.

HET BROUWPROCES VAN WEIZENBIER

Weizen wordt volgens het zogenaamde Reinheitsgebot gebrouwen. Dit is een eeuwenoude bierwet, waarin staat dat er geen andere ingrediënten zoals kruiden of fruit mogen worden toegevoegd.

BRAND WEIZEN

Met Brand Weizen biedt u het perfecte weizenbier. Een segment dat nog steeds explosief groeit. Brand Weizen wordt volgens traditioneel Beiers recept gebrouwen en dankt zijn smaak aan de Saazerhop, mineraalwater en tarwe. Heerlijk fris met een zachte afdronk. Verkrijgbaar op fles en fust en met zichtbaarheidsmaterialen onder de aandacht te brengen van uw gasten.

- Rob Habets – Brouwmeester Brand Bierbrouwerij

Rob-Habets-icoon-1-kleur

“ONDER EEN STEVIGE SCHUIMKRAAG ONTSPRINGT EEN FRISSE OASE VAN FRUITIGE EN LICHTKRUIDIGE SMAKEN. HEERLIJK RUSTIG GENIETEN.”

NIEUWS

Op deze pagina vindt u het laatste nieuws rondom ons assortiment, acties en andere actualiteiten.

NAAR NIEUWSOVERZICHT

VOLLEDIG ASSORTIMENT

Wij adviseren je graag over het beste assortiment in elke categorie.

Assortiment Low- en Non-Alcoholisch
Assortiment Low- en Non-Alcoholisch
HET VOLLEDIGE ASSORTIMENT

INLOGGEN

Heeft u al inloggegevens voor onze bestelsite? Log dan direct in en plaats online uw bestellingen.

Online bestellen
Online bestellen
DIRECT INLOGGEN

KLANTENSERVICE

Neem gerust contact op. Onze medewerkers van Customer Care staan voor u klaar.

MEER INFORMATIE