VIER KONINGSDAG MET HEINEKEN


Op zaterdag 27 april 2019 kleurt Nederland weer massaal oranje tijdens Koningsdag 2019. Voor veel consumenten en horecaondernemers is dit een feestelijke dag vol evenementen en feesten. Ook wordt er altijd veel pils door feestvierend Nederland gedronken. Wat serveert u op Koningsdag?

SMAAKVOL EN DORSTLESSEND

Op een feestelijke Koningsdag mag pilsener niet ontbreken. HEINEKEN bier bijvoorbeeld. Ons pilsener is vertrouwd, helder en dorstlessend. Drinkt vaak makkelijk door en de smaak is licht zoet.

PRINS PILS

Wat vieren we ook alweer op 27 april 2019? Op deze nationale feestdag is ons staatshoofd, koning Willem-Alexander jarig. Hij stond in zijn studententijd bekend als prins Pils, vanwege het enthousiasme waarmee hij zich in het studentenleven stortte. Vier Koningsdag mee en serveer pilsener ter ere van de koning op de vele evenementen en feesten.

ALCOHOLVRIJ BIER

Hoewel pilsener al jarenlang het meest gedronken bier is in Nederland, kiest meer dan de helft (52%) van de bierdrinkers wel eens voor alcoholvrij bier. Consumenten worden bewuster en vinden een breed 0.0 assortiment belangrijk. Sinds 2012 groeit deze categorie jaarlijks met ruim 19%. In 2016 kochten maar liefst 2.5 miljoen mensen een 0.0%.

ORANJE BOVEN

Voor Café de Blaffende Vis uit Amsterdam is Koningsdag een ware traditie en het moment waar zij echt naartoe werkt ieder jaar. Een terugkomend element is de versierde gevel, met elk jaar een ander thema die is gericht op een actuele gebeurtenis van het Koningshuis.

Er zijn zoveel facetten die belangrijk zijn, maar het belangrijkste is dat de sfeer goed wordt neergezet. Daar heb je koud bier, een goede podiumprogrammering en voldoende personeel voor nodig.

Heineken pilsener wordt het meest gedronken tijdens Koningsdag. “Wij focussen ons vol op pils, maar zien zeker een groei wat betreft 0.0.

De-Blaffende-Vis

Eigenaren De Blaffende Vis - Amsterdam

NIEUWS

Op deze pagina vindt u het laatste nieuws rondom ons assortiment, acties en andere actualiteiten.

NAAR NIEUWSOVERZICHT

VOLLEDIG ASSORTIMENT

Wij adviseren je graag over het beste assortiment in elke categorie.

Assortiment Low- en Non-Alcoholisch
Assortiment Low- en Non-Alcoholisch
HET VOLLEDIGE ASSORTIMENT

INLOGGEN

Heeft u al inloggegevens voor onze bestelsite? Log dan direct in en plaats online uw bestellingen.

Online bestellen
Online bestellen
DIRECT INLOGGEN

KLANTENSERVICE

Neem gerust contact op. Onze medewerkers van Customer Care staan voor u klaar.

MEER INFORMATIE