WAT MAAKT AFFLIGEM UNIEK?


Onder toezicht van de Affligem Abdij worden onze abdijbieren met passie en toewijding gebrouwen op basis van een recept dat bijna 1000 jaar teruggaat, de ‘Formula Antiqua Renovata’. Alle Affligem bieren hergisten op fles om de smaak nog verder te laten rijpen.

DIRECT AFFLIGEM BESTELLEN

WAT ZEGGEN UW COLLEGA'S?

De Charlemagne, Maastricht
“Vooral tijdens de borreltijd, wanneer men binnenkomt voor een goed gesprek met vrienden, kiezen mijn gasten vaak voor een Affligem. Het publiek in Charlemagne is gevarieerd, maar het merk Affligem valt bij iedereen goed in de smaak. De hoge marge maakt hem bovendien aantrekkelijk om in je assortiment op te nemen!”

Usine, Eindhoven
“Affligem is een smaakvol biermerk waar veel vraag naar is binnen onze zaak. Het loopt erg goed en wordt dan ook veel verkocht. Het sluit perfect aan op onze doelgroep en het is zeker een mooie aanvulling op ons assortiment. Al met al is het een mooi bier!”

Kade 4, Rotterdam
“We merken dat de omzet verschuift van pils naar speciaalbier. Affligem Blond loopt goed op de tap. Sinds we zijn overgegaan naar Affligem Blond op tap is het volume meer dan verdubbeld.”

Winkel van Sinkel, Utrecht
“Vooral in het weekend of in de namiddag trekt Affligem veel gasten naar mijn horecazaak. We hebben bij de Winkel van Sinkel een gevarieerd publiek en Affligem past daar goed bij.”

Affligem Blond

Abdijbier met een kruidig aroma en een vleugje vanille. Affligem Blond heeft een diepe smaak en een lichte frisse afdronk.

Affligem-Blond-2018-SmallTout
Affligem-Blond-2018-SmallToutMobile
Direct bestellen >

Affligem Dubbel

Abdijbier met een kruidig aroma van kruidnagel en karamel. Karaktervol bier met een zachtmoutige smaak en een zoet karakter.

Affligem-Dubbel-2018-SmallTout
Affligem-Dubbel-2018-SmallToutMobile
Direct bestellen >

Affligem Tripel

Abdijbier met intense aroma's van mout en rijp fruit. Een karaktervol bier met een rijke smaak en een fijnbittere afdronk.

Affligem-Tripel-2018-SmallTout
Affligem-Tripel-2018-SmallToutMobile
Direct bestellen >

Over Affligem

Wilt u meer weten over Affligem? Ontdek de geschiedenis, het brouwproces en de rituelen van Affligem.

Affligem-Algemeen-2018-SmallTout
Affligem-Algemeen-2018-SmallTouMobilet
Meer informatie >