ONZE SERVICEPROGRAMMA'S


U wilt graag uw omzet en rendement verhogen? HEINEKEN ondersteunt u hierin met verschillende kwalitatieve programma's. Zie het als de knoppen waaraan u kunt draaien om groei te creëren. Een mooi voorbeeld hiervan is het Goed Getapt programma, het grootste kwaliteitsprogramma in de Nederlandse horeca. Waar wilt u zich op focussen, zodat u uw omzetkansen optimaal kunt benutten?

BLADE

Met BLADE kunt u altijd en overal een heerlijk kwalitatief tapbiertje serveren aan uw klanten, gasten, werknemers of collega's. Bestel BLADE vandaag nog eenvoudig en snel online!

MEER INFORMATIE

BIERDEALS

Ontwerp, personaliseer en bestel zelf eenvoudig en snel uw zichtbaarheidsmaterialen met Bierdeals en trek meer gasten naar uw horecazaak!

HEINEKEN Bierdeals
HEINEKEN Bierdeals
NAAR BIERDEALS

INTERIEUR DESIGN

Een aantrekkelijk interieur met een goede routing verhoogt uw omzet. De interieuradviseurs van HEINEKEN Interieur Design kunnen u hierbij helpen.

MEER INFORMATIE

BIERKAART

De bierkaart is dé manier om uw assortiment bieren en ciders kenbaar te maken aan uw gasten. De kaart draagt bij aan actieve verkoop en vergroot de zichtbaarheid.

HEINEKEN Bierkaart
HEINEKEN Bierkaart
MEER INFORMATIE

BIER VAN HET MOMENT

Bier van het Moment is ons wisseltap-programma. Gedurende het jaar ontvangt u 7 verschillende speciaalbieren inclusief gratis zichtbaarheidsmaterialen.

Bier van het Moment
Bier van het Moment
MEER INFORMATIE

BRAND PROEFLOKALEN

Brand Proeflokaal is het keurmerk voor vooraanstaande Brand horecagelegenheden. Bijzondere locaties waar het bierliefhebbers aan niets ontbreekt.

Brand Proeflokalen
Brand Proeflokalen
MEER INFORMATIE


BESPREEK DE MOGELIJKHEDEN

Heeft u vragen over de HEINEKEN services? Neem contact met ons op, zodat onze klantenservice of vertegenwoordiger u verder kan helpen.

NEEM CONTACT OPONZE MERKEN

Waarom zijn merken zo belangrijk? De populariteit van een merk werkt als een magneet en bepaalt het onbewuste keuzeproces van de klant. HEINEKEN biedt u de keuze uit een groot assortiment sterke merken. Welk merk past het beste bij uw bedrijf?

WAAROM HEINEKEN?

HEINEKEN is dé horecapartner die met u meedenkt om meer uit uw bedrijf te halen. Ontdek zelf hoe!

Waarom HEINEKEN
Waarom HEINEKEN
MEER INFORMATIE

ONLINE BESTELLEN

Online bestellen bij HEINEKEN biedt u vele voordelen. Ontdek het zelf en start direct!

Online bestellen
Online bestellen
MEER INFORMATIE

KLANTENSERVICE

Neem gerust contact op. Onze medewerkers van Customer Care staan voor u klaar.

MEER INFORMATIE

KLANT WORDEN

Bent u geïnteresseerd in HEINEKEN als uw horecaleverancier? Wij komen graag met u in contact.

Klant worden
Klant worden
MEER INFORMATIE