SAMEN OPSTARTEN


Om jou als klant zo goed mogelijk te ondersteunen in de opstartfase tot 1 juni en verder is deze online brochure ontwikkeld. Door vier verschillende hoofdstukken nemen we je graag mee in verschillende relevante onderwerpen rondom deze opstart.

Deze pagina en de online brochure worden gedurende de komende periode regelmatig geupdate met nieuwe relevante informatie, adviezen en de nieuwste trends en ontwikkelingen in de markt.

BEKIJK DE BROCHURE

Bekijk de volledige brochure hier of klik hieronder op één van de onderwerpen om gelijk naar dat desbetreffende onderdeel te gaan

CHECKLIST

We begrijpen dat er op dit moment veel op je af kan komen. Om je te helpen niets te vergeten, hebben we deze handige checklist voor je gemaakt.

Checklist
Checklist
BEKIJK CHECKLIST

ONTWIKKELINGEN

Bekijk de consumententrends en ontwikkelingen in de markt. Daarnaast vind je hier tips over hoe de horeca kan omgaan met de 1,5m maatregelen.

Ontwikkelingen
Ontwikkelingen
BEKIJK ONTWIKKELINGEN

ASSORTIMENT

Vanuit onderzoeken hebben we geleerd waar gasten behoefte aan hebben. Bekijk het advies voor het zomerassortiment en scherpe promoties.

Assortiment
Assortiment
BEKIJK ASSORTIMENT

ZICHTBAARHEID

Met de juiste zichtbaarheidsmaterialen speel je slim in op het (koop-) gedrag van jouw gasten. Bekijk hier de lijst met beschikbare materialen.

Zichtbaarheid
Zichtbaarheid
BEKIJK ZICHTBAARHEID

OPSTART ACTIEFOLDER

Om jou als klant zo goed mogelijk te ondersteunen in deze opstartfase hebben wij een breed scala aan producten zeer scherp geprijsd. Speciaal voor de opening van jouw zaak zijn de actieprijzen extra lang geldig (t/m 17 juni 2020). Daarnaast willen we lokale brouwers ondersteunen door alle beschikbare producten op fles en blik met korting aan te bieden. Bekijk de aanbiedingen nu in de Opstart actiefolder!BEKIJK OPSTART ACTIEFOLDER

*Deze promotiefolder komt eenmalig in de plaats voor de reguliere Glashelder. De aanbiedingen zijn dus alleen geldig voor Horeca-outlets die direct bij Heineken afnemen. Voor Slijterijen en Groothandels gelden de aanbiedingen van de Flessenpost folder.
RELEVANTE PAGINA’S


Beschikbare materialen voor jouw terras
Advies over 1,5 meter maatregelen en hygiëne
Actuele vragen en antwoorden met betrekking tot corona-virus
Overzicht met de stappen die we gezamenlijk hebben genomen
Het initiatief #helpdehoreca waar je jouw zaak kan aanmelden
Heineken klantenservice pagina