STRATEGISCHE SAMENWERKING MET SLIGRO


Vanaf 2018 hebben HEINEKEN Nederland en Sligro de handen ineengeslagen om de horecamarkt zo goed mogelijk te kunnen bedienen. In deze samenwerking is Sligro verantwoordelijk voor alle logistieke activiteiten. Dit betekent dat Sligro het verwerken, opslaan en leveren van de door u bestelde bier- en ciderproducten voor HEINEKEN uitvoert. Hiermee worden uw leveringen een stuk efficiënter, met als uiteindelijke doel om een ‘one stop shop’ voor alle drank, food en non food bestellingen voor horecaklanten van HEINEKEN en Sligro te bewerkstelligen.

Sligro heeft naast het logistieke deel ook alle groothandelsactiviteiten van het overige assortiment waaronder frisdranken, waters, gedistilleerd, wijnen, thee en koffie, van HEINEKEN overgenomen. HEINEKEN is in deze samenwerking dé partner van Sligro op het gebied van bier en cider.

De samenwerking heeft een looptijd van 15 jaar, en de overgangsperiode zal 3 tot 4 jaar in beslag nemen. De voordelen van deze samenwerking voor de gezamenlijke klanten van HEINEKEN Nederland en Sligro worden stap voor stap merkbaar.

WAAROM HEINEKEN?

HEINEKEN is dé horecapartner die met u meedenkt om meer uit uw bedrijf te halen. Ontdek zelf hoe!

Waarom HEINEKEN
Waarom HEINEKEN
MEER INFORMATIE

VOLLEDIG ASSORTIMENT

Wij adviseren je graag over het beste assortiment in elke categorie.

Assortiment Low- en Non-Alcoholisch
Assortiment Low- en Non-Alcoholisch
HET VOLLEDIGE ASSORTIMENT

KLANTENSERVICE

Neem gerust contact op. Onze medewerkers van Customer Care staan voor u klaar.

MEER INFORMATIE

KLANT WORDEN

Wij komen graag met u in contact. Klik op onderstaande button om uw contactgegevens achter te laten.

Klant worden
Klant worden
KLANT WORDEN