touts-S-tank

Tankbier bestellen

Log in en bestel direct

Log in met de accountgegevens die u van ons ontvangen hebt en geef uw bestelling direct online door. U ontvangt altijd een bevestiging van uw bestelling.

Onthoud e-mailadres
Inloggen

Veel gestelde vragen

1. Wilt u ook graag online gaan bestellen?

HEINEKEN Horeca Services Tankbier staat klaar om een account voor u aan te maken. Neem contact met ons op via telefoonnummer 088 43 43 143.

2. Is uw account geblokkeerd?

Als uw account geblokkeerd is of als u een nieuw wachtwoord wilt instellen, klik dan op 'Wachtwoord vergeten'. Vul uw e-mail adres in en u ontvangt vervolgens een bericht met daarin een activatie link. Klik op deze link en voer vervolgens tweemaal uw eigen gekozen wachtwoord in.

3. Welke bestellingen kan ik online plaatsen?

Online bestellen is primair bedoeld om bestellingen op uw vaste leverdag te plaatsen. Heeft u op een andere dag dan uw vaste leverdag een bestelling nodig, bijvoorbeeld een extra bestelling of gewijzigde lostijden i.v.m. een evenement, neemt u dan s.v.p. contact met ons op via telefoonnummer 088 43 43 143.

4. Bestelling Brand tankbier

Leveringen Brand tankbier zullen plaatsvinden op één van de met u afgesproken leverdagen. Heeft u uw bestelling op een specifieke dag nodig, neem dan contact met ons op via telefoonnummer 088 43 43 143.

5. Overige vragen?

Voor al uw vragen over onze bestelsite kunt u van 08:00 tot 18:00 de afdeling Tankbier Transport bereiken onder telefoonnummer 088-43 43 143 of stuur een e-mail met uw vraag naar customercare@heineken.com.