TAPTECHNIEK


Sinds de oprichting in 1863 draait bij HEINEKEN alles om perfecte kwaliteit. Daar ligt onze passie en wij gaan daar heel ver in. De beste ingrediënten, beproefde brouwtechnieken en strikte kwaliteitsnormen zijn enkel de start. De basis voor topkwaliteit is een goed passende en onderhouden installatie. Gasten bestellen alleen een volgend glas bier als het eerste op perfecte wijze geserveerd wordt. Hiervoor bieden we voor elke situatie het perfecte tapsysteem én het juiste onderhoud. 


De Horeca Tap Service (HTS) bestaat uit een team van HTS monteurs, die binnen een regio de kwaliteit van het tapbier waarborgen. Periodiek reinigt de HTS monteur je installatie. Dit gebeurt met een professionele reinigingsmachine onder hoge druk, met behulp van reinigingsmiddel en speciale sponsballetjes. De reinigingen worden, op werkdagen uitgevoerd met een frequentie van 4, 8 of 12 weken, afhankelijk van het installatietype. Gelijktijdig met het reinigen zorgen zij ook direct voor zaken, zoals:

  • Preventief onderhoud
  • Kleine reparaties
  • Voorkomen van storingen
  • Juiste merkuitstraling
Heb je vragen over de HTS diensten of wil je een afspraak maken voor het reinigen van de bierleidingen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn bereikbaar via 088-4343143 en TSO_HTS@heineken.com.

TAPSYSTEMEN

Het juiste tapsysteem ligt aan de basis van een perfect getapt glas bier.

MEER INFORMATIE

STORINGEN

Vind hier informatie over verschillende storingen.

Small-tout-Heineken-Storing-Evenementen
Small-tout-Heineken-Storing-Evenementen
MEER INFORMATIE

EVENEMENTEN

Of u nu een groot of klein evenement heeft, HEINEKEN Evenementen Service adviseert u graag!

MEER INFORMATIE

KLANTENSERVICE

Neem gerust contact op. Onze medewerkers van Customer Care staan voor u klaar.

MEER INFORMATIE