OVER HEINEKEN


Al meer dan 150 jaar brouwt HEINEKEN haar bier vol passie voor kwaliteit, met respect voor mensen, milieu en omgeving. Wij hebben wereldwijd 85.000 collega’s waarvan 4.000 werkzaam zijn bij Heineken Nederland. Samen helpen wij onze horecaklanten vooruit, laten zij hun gasten genieten van onze lokale exclusieve bieren tot aan onze pilsener en alcoholvrije assortiment én creëren we samen steeds weer nieuwe verbindende momenten en kansen.

Naast onze premium pilseners Heineken, Amstel en Brand verkopen wij Desperados, Wieckse, Langunitas, Affligem en Sol in meer dan 190 landen.

HEINEKEN NEDERLAND

HEINEKEN Nederland is de nationale organisatie voor de bier- en cidermarkt. Wij hebben een bijzonder positie binnen het wereldwijde HEINEKEN concern, omdat de oorsprong van Heineken en haar internationale succes (hier) in Nederland ligt. Daar zijn wij met alle 4.000 medewerkers in Zoeterwoude, ’s Hertogenbosch, Wijlre en Oss best trots op!

HEINEKEN Nederland geeft om mensen en de aarde waarop wij wonen. Daarom is duurzaamheid terug te vinden in elke stap van onze keten. Bekijk onze duurzaamheid pagina en kom erachter hoe groen wij zijn voor onze klanten, collega’s en de maatschappij.

HEINEKEN Out Of Home is de tak van deze organisatie die samenwerkt met meer dan 50% van de horeca ondernemingen in Nederland. Van de lokale sportverenigingen en horecazaken tot grote nationale restaurantketens en hotels, wij zijn van alle markten thuis en werken zij aan zij met de ondernemers om het rendement te verhogen. Dit doen wij door het aanbieden van margerijke producten en kwalitatieve serviceprogramma’s die inspelen op de wensen en behoefte van onze klanten en consumenten.

WIJ DENKEN ALS PARTNER GRAAG MET U MEE

Wij denken graag met u mee. Ons advies gaat verder dan het lekkerste biertje op tap. Het gaat om een aantrekkelijk interieur, regelmatig onderhoud, 24/7 bestellingen kunnen plaatsen op onze website, Heineken AfterWork, social media–exposure, promotionele materialen en nog veel meer. Heineken is een onuitputtelijke bron van kennis en ervaring, wat wij met alle liefde met onze klanten delen om samen tot mooie resultaten te komen.

Wij bieden u een keuze uit een kwalitatief breed assortiment, juiste service op maat en geven betrouwbare adviezen op basis van regionale statistieken in de horecamarkt. Wij zijn transparant, altijd bereikbaar, en werken samen aan verbetering en groei.

SLIGRO

Vanaf 2018 hebben HEINEKEN Nederland en Sligro de handen ineengeslagen om de horecamarkt zo goed mogelijk te kunnen bedienen. In deze samenwerking gaan wij voor efficiëntie; één factuur, één vrachtwagen voor de deur en één bestelsite. Het uiteindelijke doel is een ‘one stop shop’ voor alle drank, food en non-food bestellingen voor horecaklanten van HEINEKEN en Sligro te bewerkstelligen.

MEER INFORMATIE

KLANT WORDEN BIJ HEINEKEN?

Oriënteert u zich op een nieuw horecaleverancier, omdat u een nieuwe zaak opent of omdat u wil overstappen? Op deze pagina leest u meer over wat HEINEKEN kan betekenen voor uw horecazaak, sportkantine, hotel of andere locatie waar onze margerijke en kwalitatief hoogstaande bier en cider producten geschonken kunnen worden.

Keuze uit een groot bier & cider assortiment
Margerijke en kwalitatief hoogstaande producten
24/7 gemakkelijk en snel online bestellen
Frequent persoonlijk contact
Een duurzame partner die met u meedenkt
Groot aanbod kwalitatieve serviceprogramma’s

Heeft u interesse om in contact te komen met onze klantenservice of een vertegenwoordiger bij u uit de buurt, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

NEEM CONTACT OP

VOLLEDIG ASSORTIMENT

Wij adviseren je graag over het beste assortiment in elke categorie.

Assortiment Low- en Non-Alcoholisch
Assortiment Low- en Non-Alcoholisch
HET VOLLEDIGE ASSORTIMENT

ONZE SERVICES

Uw omzet en rendement verhogen? HEINEKEN ondersteunt u hierin met verschillende programma's.

HEINEKEN Services
HEINEKEN Services
MEER INFORMATIE

SAMENWERKING SLIGRO

Vanaf 2018 hebben HEINEKEN Nederland en Sligro de handen ineengeslagen. Lees verder...

MEER INFORMATIE

DUURZAAMHEID

HEINEKEN geeft om mensen en de aarde waarop wij wonen. Benieuwd hoe? Lees snel verder.

MEER INFORMATIE